domingo, 16 de octubre de 2011

 Bona tarda a tots/es!!!

Avui m'he centrat en estudiar la Web 2.0 o web social, una web que fins fa ben poc no sabia ni el que era i que començo a conèixer i saber del que tracta.

Aquesta web que estem treballant a classe, és una cosa ben productiva, és una pàgina molt jove i en constant evolució. Hem passat de la web estàtica i observadora a una de participativa i col·laborativa on es relacionen els usuaris com a protagonistes actius, creant opinant i compartint continguts. Això és una cosa que la hem aconseguit els usuaris els quals hem convertit la web de les dades per la de les persones, on interacciona tot allò social amb allò tecnològic, creant continguts, serveis i comunicació.
Es creen rets socials en les que les claus està en la participació, conversació i interacció. Tot això no seria possible sense unes eines tecnològiques que facin tot molt més fàcil i assequible perquè qualsevol pugui publicar continguts a la red sense gran esforç i poder centrar-se en el contingut com per exemple ( wordpress, blogs, wikis, foros...) 
Serveis que proporciona la web social: ( pel·lícules, cançons, google maps, youtube...) dels quals ens beneficiem sense un cost econòmic.

La filosofia d'aquest web és potenciar la comunicació, col·laboració i el intercanvi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario