lunes, 16 de enero de 2012





Hola a Tothom! Això ja s’acaba... , anem assolint aprenentatges i superant crèdits exemple de que anem avançant i dirigint-nos cap a bon port!

En aquesta entrada us parlaré una mica de la meva valoració sobre la pràctica final i la corresponent fira que es va realitzar amb aquesta.

La meva pràctica final, durant un temps va ser una mica crítica i qüestionada tant per mi com pels membres del grup per la manca de temps, desorganització, manca d'objectius... però que finalment vam poder redirigir i reorientar i tirar endavant el projecte!

Un projecte que per a mi i el meu grup ha sigut productiu, enriquidor i em integrat i assolit coneixement i competències. Les bandes Juvenils, un factor molt visible en la societat d'avui en dia i una gran problemàtica social que comporta grans conseqüències tant a curt com a llarg termini. 
Nosaltres ho em dirigit cap al camí de la prevenció, que hi ha moltes maneres de ser evitades amb la col·laboració dels agents educatius ( família, escola) utilitzant bones pedagogies i tècniques socioeducatives. 

Cal a dir que gràcies a les Tic, hem pogut fer molt més visible i amè aquest projecte a través de vídeos, fragments de pel·lícules, un vídeo creatiu fet per nosaltres on ens fem passar per alumnes que fan bullyng ( un dels principals antecedents que marquen el camí cap a la creació de bandes) 

I bueno, pensem que gràcies a aquests mitjans audiovisuals poden impactar més en les persones i obtenir opinions i sensibilitats més fortes.

La fira va estar molt bé. Llàstima que faltava alumnat universitari per poder visitar les diferents '' paradetes'' i mirar els nostres tríptics i donar més informació per a més persones. Però la intenció està molt bé, és una manera creativa, més participativa i dinàmica de donar i transmetre informació, coneixements i competències.

No hay comentarios:

Publicar un comentario