jueves, 24 de noviembre de 2011

PRÀCTICA FINAL!!!

Hola bona tarda a tots/es


Avui a classe em parlat i s'ha fet una petita introducció de la pràctica final de les TIC. Es realitzarà través de una wiki on els membres del grup podrem publicar informació i conceptes a la vegada. Promocionant d'aquesta manera una interacció i comunicació on line en la xarxa, sense la necessitat de ajuntar-nos i pactar com fer la feina tot i que hi hauran dies que serà imprescindible.
 Se’ns ha explicat com s'ha de fer, els objectius , quines eines de les tic podríem utilitzar, etc.

El meu grup hem decidit fer la pràctica final amb el col·lectiu de joves , centrant-nos en les bandes que es generen, (‘’ neonazis, skins, latins, nietas, anarquistes’’...) perseguint objectius com el perquè de la seva existència, que falla en aquests subjectes, que hi pot haver-hi darrere, drogues, violència, fracàs, dependència, autoestima... que tenen aquests joves en comú que es fiquen en bandes?

Les eines a utilitzar per aquesta pràctica hem pensat que podria ser el vídeo com per exemple fragments de pel·lícules, documentals, clips, notícies, fotografies, entrevistes a professionals en aquesta especialitat, etc.
Crear una pàgina web, un facebook...

Amb aquest treball alguns objectius del nostre grup seria per exemple la sensibilització, conscienciació, debatre, reflexionar, donar alternatives, criticar iinformar de cosses vers aquesta realitat existent i innegable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario